Over Eerlijk Hout Over Eerlijk Hout geschilderdeplanken Aanbiedingen Contact

Eerlijk Hout verkoopt alle soorten oude en nieuwe houten vloeren. Steven Vedder heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in grenen en eiken vloeren. Ook levert Eerlijk Hout verouderde vloeren, die de indruk wekken dat een vloer al honderd jaar oud is.

De vloerplanken komen van verschillende gerenommeerde merken. Maar Eerlijk Hout verkoopt eveneens goedkope alternatieven die door specifieke behandeling minstens zoveel karakter uitstralen.

Het is belangrijk de details van een vloer in de gaten te houden. Eerlijk Hout informeert naar de ruimte waarin de vloer komt te liggen, naar de bouwstijl van het huis, de afmetingen van de kamer en de specifieke wensen van de klant.

Niet elke vloer kan overal zomaar gelegd worden. Factoren als vocht, vloerverwarming en de ondergrond spelen een belangrijke rol. Een foute inschatting van zaken kan het plezier van een houten vloer behoorlijk verzieken. Daarom kiezen veel klanten er voor de vloer van A tot Z te laten leggen door Eerlijk Hout. Daarnaast levert Eerlijk Hout ook vloeren die gemakkelijk zelf gelegd kunnen worden. Steven is daarbij ten alle tijden bereikbaar voor advies en vragen.

Garantie Vloeren Afwerking en Behandeling Fotoalbum Contact