Over Eerlijk Hout Over Eerlijk Hout geschilderdeplanken Aanbiedingen Contact

Het woordenboek omschrijft de kleur wit als 'de lichtste kleur'. In tegenstelling tot de kleur zwart die alle kleuren in het lichtspectrum absorbeert, reflecteert de kleur wit juist alle kleuren. Wit staat voor helder en transparant, voor zuiver en licht. Door deze kwaliteiten straalt wit in een interieur rust en ruimte uit. De kleur wit leent zich uitermate om met andere kleuren te combineren en past overal bij; de kleur wit is daarmee tijdloos en minder trendgevoelig.
Wit is van alle tijden en in veel verschillende tinten en schakeringen verkrijgbaar. Moderne verfsoorten zijn daarnaast minder kras- en slijtgevoelig dan vroeger. Hiermee is afwerking van een houtenvloer met verf inmiddels een goede optie om de bestaande of nieuwe houtenvloer bij de inrichting van het interieur te betrekken.

Eerlijk Hout levert voorbewerkte witte vloeren met een of twee lagen grondverf of, indien gewenst, direct afgelakt in mat, satin of hoogglans. Naast wit is een afwerking in iedere RAL-kleur in principe mogelijk.

De verven die Eerlijk Hout verwerkt zijn watergedragen of op terpentine basis al nagelang de ruimte waar de vloer ligt en gebruik waar de vloer aan onderhevig is. Eerlijk Hout heeft altijd een ruime sortering planken, die reeds 2-maal zijn voor gegrond, op voorraad. Kom langs en laat u zich door ons informeren over toepasbaarheid en kleurmogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Garantie Vloeren Afwerking en Behandeling Fotoalbum Contact