Over Eerlijk Hout Over Eerlijk Hout geschilderdeplanken Aanbiedingen Contact

De consument is terecht kritisch tegenwoordig. Daarom legt Eerlijk Hout zich hoge kwaliteitseisen op, die bovendien objectief gecontroleerd worden door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Het CBW-keurmerk prijkt al jaren op de voordeur van Eerlijk Hout. Het keurmerk staat voor vakkennis, uitstekende service, correcte klachtenafhandeling en harde garanties. Een voorbeeld van deze garanties is dat; mocht een bij het CBW aangesloten onderneming failliet gaan, de klant bij een andere erkende onderneming een korting kan krijgen ter hoogte van zijn of haar aanbetaling (met een maximum van 25 procent van de oorspronkelijke koopsom).

Wie in zee gaat met het een CBW erkend bedrijf als Eerlijk Hout krijgt bovendien een kwaliteitsgarantie. Dit houdt in: volledige kostenvergoeding in het eerste jaar bij onvoldoende kwaliteit, tweederde kostenvergoeding in het tweede jaar en eenderde kostenvergoeding in het derde jaar.

Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden. Wanneer u uitgebreid geïnformeerd wilt worden over het CBW-keurmerk kunt u met Steven contact opnemen of kijken op de website www.cbw-erkend.nl.
Klik hier om de algemene voorwaarden van De Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) in Adobe Acrobat PDF-formaat te downloaden.

Garantie Vloeren Afwerking en Behandeling Fotoalbum Contact