Over Eerlijk Hout Over Eerlijk Hout geschilderdeplanken Aanbiedingen Contact

Eerlijk Hout werkt met de nieuwste schuurapparatuur. Deze hebben een mobiele stofafzuiging waardoor er nauwelijks sprake is van stofvorming. Het schuurresultaat is door het gebruik van deze nieuwe machines beduidend beter. Veel mensen staan er versteld van hoe een vloer in slechte conditie weer gaat leven nadat deze is opgeschuurd door Eerlijk Hout.

Op het gebied van kleur is bij Eerlijk Hout vrijwel alles mogelijk. Dit komt doordat Steven zelf kleuren mengt van natuurlijke oliën en wassen. Handig als de vloer bij een bepaald interieurstuk moet passen. In onze showroom kunnn we veel voorbeelden van gekleurde vloeren laten zien. Eerlijk Hout loopt bovendien voorop met een betrekkelijk nieuwe methode; het beschilderen van vloeren.

Wat de behandeling betreft maakt Eerlijk Hout vooral gebruik van de merken OSMO en AURO.
OSMO zorgt voor een slijtvaste, duurzame houten vloer die bestand is tegen onder meer zware belasting, water, bier, wijn, koffie, thee en vruchtensappen. De vloer is bovendien makkelijk te reinigen. Door het eenvoudig gebruik bespaart de klant tijd en kosten.
AURO heeft dezelfde eigenschappen maar door toevoeging van bepaalde pigmenten wordt de natuurlijke kleur van hout beter benaderd.
Klik hier om de leginstructie voor houten vloeren van Eerlijk Hout in Adobe Acrobat PDF-formaat te downloaden.

Garantie Vloeren Afwerking en Behandeling Fotoalbum Contact